Bekijk onze kunstgras-video onder de rubriek "projectgalerij"!

U wil geen of weinig onderhoud in uw tuin?  Dan is kunstgras de oplossing!

 

We hebben een volledig gamma aan kunstgras:

  • van licht tot donkergroen
  • korte of langere grassprieten
  • met of zonder mosdraad
  • harde of zachte structuur
  • ...

 

Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen in onze showtuin... zo krijgt u een duidelijk beeld van onze kunstgras soorten!

 

1. DM NOA

Strakke volle grasmat in frisgroene kleur

DM NOA is een zeer dikke grasmat met 2 fris groene vezels en 2 kleuren mosdraad van 40mm hoog.   Door deze kunstgrasmat in uw tuin te leggen, bent u gegarandeerd van een prachtig, strak en goed onderhouden kunstgras gazon.
 
DM NOA is het zusje van DM KUBA. Verder zijn deze twee soorten voorzien van dezelfde hoeveelheid grassprieten, dichtheid, zachtheid, enz… 

U hoeft alleen nog de keuze te maken tussen donkergroene of fris groene vezels…


Sterkte **

2. DM LIMA 

Kunstgras met natuurlijke uitstraling
 
DM LIMA heeft halfhoge sprieten van 33 mm.  De iets grovere vezels kunnen tegen een stootje.  De verschillende groenkleurige wildere vezels in combinatie met de bruine mosdraad geeft de grasmat een natuurlijke uitstraling.  


Sterkte **

3. DM FLORA

Zacht kunstgras met natuurlijk uitstraling

 
DM FLORA heeft sprieten van 26 mm, bestaande uit 2 kleuren groen en 2 kleuren mosdraad.  Hierdoor krijg het gazon een erg natuurlijke uitstraling. 

Daarnaast zorgen de erg zachte sprieten voor comfort. Echter zijn zachtere sprieten doorgaans minder sterk dan iets hardere sprieten wanneer het kunstgras gazon intensief gebruikt gaat worden.

Deze soort is erg geschikt voor balkon en (dak) terras.


Sterkte **

4. DM SIGMA

Topper in ons assortiment 

Wanneer u niet kunt kiezen tussen de DM KUBA en de DM NOA is dit de oplossing!
DM SIGMA is een combinatie van deze 2 soorten kunstgras. Hierdoor ontstaat er een contrast in de kleuren waardoor deze kunstgras soort opvalt. Drie kleuren groene vezels en daarnaast een bruin mosdraad!  Dit maakt dat de DM SIGMA een echt topper is.

Naast de prachtige kleurcombinatie is deze kunstgrassoort zeer stevig.  Deze volle en luxueuze grasmat kan tegen een stootje.
 
 
Sterkte **

5. DM KUBA

Donkergroene luxueuze grasmat
 

DM KUBA kunstgras is een product met sprieten van 40mm in 2 kleuren donkergroen en 2 kleuren mosdraad. 
Het kunstgras is een zachte, stevige kwaliteit en zeer sterk door de C-gevormde vezels. Geschikt voor intensief gebruik en toch een kunstgras product dat jarenlang mee gaat!
 
DM KUBA is het broertje van de DM NOA.   Hierdoor geven we u de keus tussen dezelfde structuur kunstgras maar in een ander kleur.  In de onze showtuin zijn beide soorten te bewonderen.


Sterkte **

6. DM DELTA

Kunstgras met wilde en rommelige look
 

DM DELTA heeft een bijzonder verschil ten opzichte van de meeste kunstgrassoorten.  Waar bij andere soorten kunstgras de sprietjes netjes achter elkaar in een rijtje staan, heeft DM DELTA een wilde en rommelige look.  De sprieten hebben een gemiddelde hoogte van 33mm, bestaande uit 2 kleuren groen en een bruine mosdraad. 

 

Sterkte **

7. DM ROMA

Zacht kunstgras met natuurlijke uitstraling

DM ROMA oogt zeer natuurlijk met zijn halfhoge sprieten van 35mm.  Deze grasmat voelt lekker zacht.  Er is gebruikt gemaakt van 2 kleuren groene vezels in combinatie met bruin en groen mosdraad. De combinatie zorgt voor een mooi gazon, geschikt voor vele doeleinden.

 


Sterkte **

8. DM TAPPA

Goedkopere siergrasmat in lichtgroene tint


DM TAPPA is een korte siersoort met licht groene sprieten met een hoogte van 35 mm. Dit siergras zal niet kaal worden of sprieten loslaten, maar het zal dan plat gaan liggen.  Men kan er sporadisch op spelen, maar ruim voldoende inzanden is dan zeker aan te raden. 

 

Deze siergrasmat zorgt voor een mooi, fris gazon.
 

 

Sterkte *

9. DM COSTA

Sterkste kunstgrasmat uit ons assortiment!

 

DM COSTA is een sport- en speelkunstgras.    Deze soort bestaat uit 2 kleuren groene grassprieten en geen groene mosdraad, waardoor ze minder natuurlijk oogt.  Deze kunstgrassoort heeft wel zeer sterke korte vezels van 26mm. 

 

DM COSTA is uiterst geschikt voor intensief gebruik (bv. rond trampoline of speeltoestellen)!

 

Sterkte ***

 

Meer informatie of een offerte op maat?

Neem contact met ons op, we maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek in onze showtuin.